Mercedes-Benz

Specijalna ponuda: Mercedes-Benz V-Klasa uz uštedu od 16.029,00 KM

  • Do nove V-Klase uz uštedu od 16.029 KM
  • V-Klasa - pratilac u kojeg ćete se rado pouzdati. Svojim sistemima pomoći i sigurnosti Vam pomaže u mnogim situacijama u vožnji i omogućava Vam da sigurnije, opuštenije stignete na odredište.

„V-Klasa- Tačno po Vašem ukusu”– je moto pod kojim je STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner za Mercedes-Benz vozila u BiH, pokrenuo najnoviju akcijsku kampanju za model V-Klasa. Kupci će biti u prilici doći do nove Mercedes-Benz V-Klase uz do sada najprivlačniju cjenovnu ponudu sa uštedom od 16.029 KM.

V-klasa oduševljava na prvi pogled – i nakon hiljade i hiljade prijeđenih kilometara. Porodice, poslovne ljude i avanturiste u slobodno vrijeme jednako kao putnike u shuttle vozilu. Na primjer moćnim eksterijerom koji se može dodatno naglasiti noćnim paketom. Ergonomičan, varijabilan koncept unutrašnjosti, inteligentni sistemi pomoći i sigurnosti te novi multimedijski sistem MBUX ispunjavaju najviše zahtjeve. Baš poput pogona V-klase: učinkoviti, snažni motori i automatski mjenjač 9G-TRONIC pretvaraju svaku vožnju u doživljaj.

Uđite i osjećajte se dobro.

V-klasa oduševljava visokim stepenom komfora tipičnim za Mercedes-Benz: od raskošne ponude prostora, preko visokog stepena kvalitete materijala i obrade, sve do intuitivnog koncepta upravljanja ili ambijentalne rasvjete. Sve je tu da Vam vožnju u V-klasi učini što ugodnijom.

Praktični automobili mogu biti tako lijepi.

V-klasa pravi je magnet za poglede. Kad se promatra izvana, najprije se primjećuje njezin jedinstveni dizajn. Oduševit će Vas i pogled u interijer: unutrašnjost je moderna, a zahvaljujući vrhunskim materijalima i brižnoj obradi, jednako je ugodna na dodir koliko dobro izgleda.

Čudo od prostora u 3 duljine.

Prostrana i za ljude i za teret. Do 8 osoba i prtljaga – V-klasa na najbolji mogući način prevozi oboje. Ovisno o potrebi za prostorom V-klasu možete naručiti u veličinama kompakt, duga i ekstraduga.

Sve što Vaše srce želi.

Na put ponesite više. S dodatnom opremom za veću udobnost, sigurnost i varijabilnost možete individualizirati V-klasu po želji i Vašem ukusu.

Akcija traje do 15.01.2021. godine. Posjetite naš prodajni salone, informirajte se i odaberite svoju V-Klasu.
Više informacija: 033/475-581.