Mercedes-Benz

Akcijska ponuda za A-Klasu

„Finansiramo Vaše snove“

STARline, ovlašteni trgovac za prodaju Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa, za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom pripremio je specijalnu akciju pod sloganom „Finansiramo Vaše snove“ u kojoj je omogućio vrlo atraktivnu ponudu modela A-Klase.

U saradnji sa Raiffeisen Leasingom i Euroherc osiguranjem A-Klasa može biti Vaša uz mjesečnu ratu 499KM*.

Iznos mjesečne leasing naknade od 499 KM je informativnog karaktera i ista je izračunata za nabavku predmeta leasinga putem finansijskog leasinga u bruto nabavnoj vrijednosti od 51.820 KM na period od 60 mjeseci i ukupnim plaćanjem prije isporuke u iznosu od 9.249,34 KM, te iznosom finansiranja od 44.290,59 KM uz ostatak vrijednosti 20.977,80 KM, promjenljivu nominalnu kamatnu stopu od 3,99%, gdje je 4,33 fiksni dio a -0,34% šestomjesečni EURIBOR.

Nova A-Klasa poseduje jedinstveni sistem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) koji se u potpunosti prilagođava Vama i Vašem životu. Idealan izbor za mlade menadžere koji žele vozilo jedinstvene kombinacije sportskog i uzbudljivog dizajna.

Efektivna kamatna stopa: 5,27% sa PDV-om, 4,41% bez PDV-a, te troškove obrade zahtjeva u bruto iznosu od 518,20 KM.

Akcenat ove akcijske ponude je stavljen na povoljnim uslovima finansiranja obezbjeđenih u saradnji sa Raiffeisen Leasingom i Euroherc osiguranjem, gdje kupce pored atraktivne mjesečne rate očekuju i druge pogodnosti.

Više informacija možete saznati u našem salonu na adresi Osik br.4, Ilidža ili na tel: 033 475 - 575.