Mercedes-Benz

Prodajne akcije

Specijalna ponuda: Mercedes-Benz V-Klasa uz uštedu od 16.029,00 KM
„V-Klasa- Tačno po Vašem ukusu”– je moto pod kojim je STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner za Mercedes-Benz vozila u BiH, pokrenuo najnoviju akcijsku kampanju za model V-Klasa. Kupci će biti u prilici doći do nove Mercedes-Benz V-Klase uz do sada najprivlačniju cjenovnu ponudu sa uštedom od 16.029 KM.

Starline  d.o.o. ovlašteni Mercedes-Benz partner za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila u BiH pripremio je prazničnu ponudu Mercedes-Benz zvijezda  u okviru koje kupci dobijaju priliku da uštede 8.387,00 KM prilikom kupovine B-Klase i 8.220,00 KM prilikom kupovine A-Klase.

U našoj zimskoj ponudi SUV vozila, sa zalihe možete odvesti bogato opremljena vozila po zaista iznimnim cijenama.
Pored atraktivnih cijena ostvarite pravo na dodatne bonuse u vidu 4 zimske gume za sve modele, a u slučaju modela GLC bonus uključuje i gratis servis.

STARline, ovlašteni trgovac za prodaju Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa, za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom pripremio je specijalnu akciju pod sloganom „Finansiramo Vaše snove“ u kojoj je omogućio vrlo atraktivnu ponudu modela A-Klase.

STARline, ovlašteni trgovac za prodaju Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa, za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom pripremio je specijalnu akciju pod sloganom „Finansiramo Vaše snove“ u kojoj je omogućio vrlo atraktivnu ponudu modela B-Klase.