Mercedes-Benz

Popravka spoljašnjosti vozila

Popravka udubljenja

Za savršenu površinu Vašeg Mercedesa: popravka udubljenja.

Vaš Mercedes ima udubljenje? Ne još dugo! Uz Mercedes-Benz uslugu za manje popravke naši stručnjaci za karoseriju i lak uklanjaju udubljenja bez potrebe za zamjenom kompletnih dijelova.

Udubljenja u karoseriji često se mogu jednostavno ukloniti njihovim pažljivim pritiskanjem. Preduslov: udubljenje ne smije biti na ivici ploče i lak ne bi trebalo da bude oštećen. Besplatno i bez obaveze ćemo Vam reći koja udubljenja se mogu ispraviti.

Uštedite vrijeme i troškove.

U mnogim slučajevima udubljenja se mogu ukloniti njihovim pritiskanjem prema spolja – što predstavlja metodu za brzo ispravljanje udubljenja po povoljnoj cijeni. Vaš Mercedes će Vam biti vraćen sa savršenom spoljašnjošću. Kao da se ništa nije dogodilo.

Verujte Mercedes-Benz kvalitetu uz naše stručnjake

Naši iskusni stručnjaci savršeno su ovladali umetnošću ispravljanja udubljenja: garantujemo uslugu koja zadovoljava najstrože zahtjeve za kvalitetom – i doprinosi zadržavanju vrijednosti Vašeg Mercedesa.

Popravka laka

Kako bi Vaš Mercedes sijao prepoznatljivim sjajem: popravka laka.

Lak ne samo da osigurava sveobuhvatno samouvjerenu pojavu, nego takođe štiti od korozije i vremenskih uticaja. Opravka laka omogućava efikasnu korekciju manjih oštećenja po atraktivnoj cijeni.

Manja oštećenja laka bez većih problema uklanjaju naši iskusni stručnjaci uz pomoć Mercedes SmallRepair popravka laka. Ogrebotine i manja oštećenja mogu se u potpunosti ukloniti i Vaš Mercedes može vratiti svoj prepoznatljivi sjaj.

Vjerujte Mercedes-Benz kvalitetu uz naše stručnjake

Naravno da se visoki Mercedes-Benz standardi kvaliteta takođe odnose na popravke laka: samo iskusni stručnjaci popravljaju lak Vašeg Mercedesa. Nakon popravke Vaše vozilo je ponovo vizuelno savršeno. U potpunosti je vraćena zaštitna funkcija laka.

Popravka plastike

Vaš Mercedes je ponovo savršen: popravka plastičnih dijelova.

Popravka plastičnih dijelova odnosi se na korekciju manjih rupa, pukotina ili ogrebotina na branicima, bočnim letvicama i oblogama. A u mnogim slučajevima uklanja potrebu za dugotrajnom zamjenom cijele komponente vozila.

Vjerujte Mercedes-Benz kvalitetu uz naše stručnjake

Visoki Mercedes-Benz standardi kvaliteta se odnose i na popravke plastičnih komponenti: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja plastičnih komponenti Vašeg Mercedesa, koristeći materijale najvišeg kvaliteta.