Mercedes-Benz

Specijalni uslovi za kupovinu Sprinter modela

             

Futurističan, efikasan, pouzdan.

On je toliko svestran da ćete lako naći pravo vozilo za svoje transportne potrebe, a izgleda tako dobro da privlači pažnju na pozitivan način. Novi Sprinter furgon sa 4 dužine vozila, 3 visine krova i zapreminom tovarnog prostora do 17 m3 nudi impresivnu raznovrsnost. Njegove brojne varijante i oprema omogućavaju ekonomično ulazno vozilo, ali i bogato opremljeno vozilo.

Kod vozila sa novim pogonom na prednjim točkovima dobija se, na primjer, povoljna početna cijena, dodatna korisna nosivost i niža utovarna ivica u odnosu na vozila sa pogonom na zadnjim točkovima.

Vozači mogu da osjete prednosti pametnog koncepta za rukovanje i prikaz, kao i modularnog koncepta odlaganja koji se, kao i izbor multimedijalnih i pomoćnih sistema, može savršeno uskladiti sa namjenom vozila. Naravno, sačuvali smo ono što je vrijedno. Na primjer, brojna rješenja za nadgradnju i modifikaciju bez većih izmjena mogu se ponovo koristiti.

Zahvaljujući inovativnoj snazi i više od 20 godina iskustva, Sprinter na ovaj način ponovo postavlja kamen temeljac kao napredno efikasno i pouzdano rješenje mobilnosti, koje će doprinjeti napretku vaše kompanije.

Iskoristite specijalne povoljnisti za kupovinu  novog Sprinter modela 314 CDI KA. Ponudu možete preuzeti na linku.