Mercedes-Benz

Obnovite vozni park po akcijskim cijenama!

STARline, ovlašteni trgovac za prodaju Mercedes-Benz vozila iz komercijalnog programa, za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom pripremio je akcijsku ponudu pod sloganom „Obnovite vozni park po akcijskim cijenama “ u kojoj je omogućio vrlo atraktivnu ponudu modela Actros, Arocs i Atego.

Actros je model kamiona za transport robe na dugim relacijama, koji je već dospio u svoju petu generaciju i koji je za prethodne 24 godine postojanja pod tim imenom postavljao nedostižne vrijednosti za sve konkurente u slijedećim disciplinama:

  • Najniži ukupan trošak posjedovanja vozila;
  • Motori i cjelokupna pogonska grupa sa najnižom potrošnjom goriva u klasi i
  • Najveća vrijednost vozila u ponovnoj prodaji i najjednostavnija ponovna prodaja.

Arocs je novitet u ponudi komercijalnih vozila Mercedes-Benz i predstavlja unikatno vozilo kakvo nema niti jedan konkurent, jer je od početka dizajniran za težak i zahtjevan rad na gradilištu i kretanje u vanputnim uslovima. Od prošle godine je u svojoj drugoj generaciji modela, a odlikuju ga slijedeće karakteristike koje ga značajno izdvajaju od ponude ostalih vozila za slične namjene:

  • Vrhunska pouzdanost, jer su sve glavne komponente vozila razvijene i dizajnirane sa osnovnom namjenom ovog vozila na umu – korištenje u najtežim uslovima rada na gradilištu;
  • Izvanredna fleksibilnost za različite uslove i načine korištenja, jer se prilikom narudžbe vozila Arocs, može kombinovati izbor od jedanaest različitih kabina sa nevjerovatnih 18 šestocilindričnih motora različite snage u četiri različite radne zapremine
  • Odlične mogućnosti za postavljanje različitih vrsta i tipova nadogradnji svih mogućih namjena kakve se mogu pronaći na gradilištima i za druge specijalizovane zadatke, a obzirom na ravan gornji dio šasije, različite tipove mehaničkih spojeva, širok izbor odgona snage sa motora i mjenjača vozila i električne i elektronske priključke na različitim pozicijama i za raznovrsne namjene.

Atego je distributivni kamion kojim se vrši transport robe široke potrošnje kroz gradove i u prigradskoj i međugradskoj distribuciji na kratkim i srednje dugim relacijama. Otkako postoji pod tim imenom, najprodavanije je teretno vozilo u cijeloj Evropi u tom segmentu, a zahvaljujući slijedećim činjenicama:

  • Daleko najpouzdanije vozilo u eksploataciji i u svojoj klasi, a i apsolutno među svim teretnim vozilima različitih namjena i proizvođača;
  • Širok izbor najekonomičnijih i najčistijih motora srednje klase sa četiri i šest cilindara, koji osiguravaju sigurnu i ekonomičnu eksploataciju vozila Atego i
  • Izbor kabina koje kombinuju lagan ulazak i izlazak, što je vrlo bitno za distributivnu namjenu, sa velikom širinom i prostorom u kabini i puno pretinaca i mjesta za odlaganje.

Vozači kamiona često se susreću sa veoma zahtjevnim radnim zadacima, gdje su prije svega potrebni snaga i preciznost. Uz visoke tehnologije i poboljšane performanse vozila, Mercedes-Benz nudi najučinkovitije rješenje za svaki zahtjev u međunarodnom, lokalnom i distribucijskom prometu.

U saradnji sa Leasing kućama put do Vašeg novog kamiona postaje brži i lakši! U našem zajedničkom nastupu izdvajamo posebne pogodnosti finansiranja putem finansijskog leasinga uz akcijsku kamatnu stopu i minimalno učešće.

Više informacija možete saznati u našem salonu na adresi Osik br.4, Ilidža; email: zoran.paripovic@starline.ba i slobodan.kadijevic@starline.ba ili na tel: 062 / 33 44 98 (Zoran) i 061 / 22 35 34 (Slobodan).