Mercedes-Benz

Nova S-Klasa Limuzina.

Brine o onome što je važno.

Nova S-Klasa se fokusira na najbitnije: jedinstvene tehnologije za komfor i sigurnost na koje se možete osloniti. Bez obzira da li je u pitanju vozač ili putnik u zadnjem dijelu vozila. Inovativan koncept upravljanja MBUX u kombinaciji sa luksuznim materijalima stvara izuzetan doživljaj u vožnji.

Moderna estetika i luksuzna udobnost.

Prepoznatljiv dizajn nove Mercedes-Benz S-Klase fokusiran je na ono najvažnije: savršene proporcije spoljašnjosti i neprevaziđeni luksuz u unutrašnjosti. Inovacije usmjerene na budućnost čine novu S-Klasu jedinstvenom zbog čega joj nemoguće odoljeti.

Vaša zona komfora.

Moderan luksuz i izuzetna udobnost u novoj S-Klasi dostižu potpuno novi nivo. Idealno utočište za sve one kojima vožnja automobila uvijek predstavlja puno više od samog prijevoza. Inovativne funkcije komfora stvaraju doživljaj vožnje posebne klase – od sjedišta vozača do zadnjeg dijela vozila.

Oduševiće Vas i svojim unutrašnjim vrijednostima.

Nova S-Klasa Limuzina spaja širok spektar otmenih materijala sa finim površinama. Inovativna tehnologija i ekrani visoke rezolucije daju joj progresivan karakter. A visoka tehnologija sistema za informisanje i zabavu je istovremeno vrlo jednostavna za korišćenje.

Pruža Vam dobar osjećaj i sigurnost.

Zahvaljujući najmodernijim sistemima pomoći i inovacijama za aktivnu i pasivnu sigurnost, možete se osloniti na novu S-Klasu. Inovativne sigurnosne tehnologije u svakoj situaciji u vožnji razmišljaju zajedno sa Vama. Na taj način, nova S-Klasa uzima u obzir i informacije izvan direktnog vidnog polja vozača.

Sluša Vas. Razmišlja i predviđa.

Otkrijte intuitivni doživljaj u vožnji najvišeg nivoa: veliki head-up ekran u vjetrobranskom staklu donosi najnoviju tehnologiju prikaza tačno u Vaše vidno polje. Prikaz proširene stvarnosti upotpunjuje inovativna instrument tabla sa 3D ekranom. Možete odabrati da li želite upravljati glasom ili putem središnjeg OLED ekrana osjetljivog na dodir, dok će Vas inteligentni sistem informisanja i zabave MBUX po želji vremenom upoznati i biti u mogućnosti da razmiščlja poput Vas.

Inovativna tehnologija prednjih svjetala.

Svijetla DIGITAL LIGHT u svakom trenutku su optimalno prilagođena drugim učesnicima u saobraćaju i okolini. Pored toga, HD sistem sa više od milion piksela u svakom prednjem svijetlu pruža vam podršku u svakom trenutku. I sve to preciznije nego ikad prije.