Mercedes-Benz

Flotna prodaja

Neka vozni park bude Vaš najbolji PR.

Kao što svaki automobil otkriva ponešto o svom vlasniku, tako i svaki vozni park otkriva ponešto o kompaniji koje ga posjeduje. Mercedes-Benz je i u tom segmentu oduvijek udovoljavao najvišim standardima s obzirom na kvalitet i performanse.

Prednosti

Kao naš flotni kupac koristite se mnogobrojnim prednostima:

Kao flotni kupac Mercedes-Benzovih vozila ne samo da profitirate izuzetnim kvalitetom vozila, već i našom specijalnom uslugom. Naš prodajni tim savjetuje vas o svim pitanjima vezanim za svako službeno vozilo Vaše kompanije i procesa upravljanja voznim parkom. 

Zahvaljujući našoj prodajnoj i servisnoj mreži, nudimo najbolje uslove za optimalnu podršku vozačima i vozilima Vaše kompanije – ne samo pri kupovini vozila, nego i dugo nakon nje. 

U prilog tome idu i dvogodišnja garancija bez ograničenja kilometraže i Integrisani servisni paket (ISP) koji pruža 5 godina ili (100000km) besplatnog redovnog održavanja vozila, takozvani FORTE 5paket.

Uslovi

Posebni uslovi kupovine i finansiranja pri sklapanju ugovora za dva i više vozila:

- Flotni kupci Mercedes-Benzovih vozila koriste pogodnosti posebnih ponuda i usluga. Ako se odlučite za dva ili za više putničkih vozila Mercedes-Benz, za Vas smo pripremili atraktivne uslove kupovine i finansiranja. Oni se, svakako, poboljšavaju s brojem odabranih vozila. 
- Za detaljnije informacije obratite nam se s povjerenjem. Naše prodajno osoblje posebno je osposobljeno za rješavanje potreba i zahtjeva flotnih kupaca kao i za ponudu individualnih rešenja skrojenih upravo prema Vašim potrebama.

Mercedes-Benz je također jedina kompanija koja može da Vam ponudi definisanje Nacionalnih okvirnih ugovora koji se odnose na nabavku vozila u tekućoj godini sa posebno definisanim uslovima i rabatima.

Kontakt osobe

Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti savjet i stojimo Vam na usluzi za sva pitanja.

Flotna prodaja Mercedes-Benz
Osik br.4, Ilidža
phone: +387 33 47 55 70.
fax: +387 475 584