Mercedes-Benz

Ekonomski napredak sa obnovljenim dijelovima.

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni turbo punjači

Jedan od proizvoda u našoj širokoj ponudi fabrički obnovljenih dijelova je Mercedes-Benz obnovljeni turbo punjač. Možemo Vam po niskoj cijeni ponuditi potpuno obnovljene turbo punjače sa sertifikatom kvaliteta – te u isto vrijeme garantirati visok kvalitet proizvoda.

Proces obnove polovnog Mercedes-Benz turbo punjača strogo je propisan i uključuje nekoliko faza. Od potpunog rastavljanja komponenti do čišćenja i vizuelnih, električnih i provjera dimenzija, sve je pažljivo ispitano. Ako dio ne zadovoljava naše standarde, on je obnovljen, popravljen ili zamjenjen novim dijelom. Završno ispitivanje turbo punjača sprovodi se prema istim  standardima koji se odnose i na nove dijelove.

Sa Mercedes-Benz obnovljenim turbo punjačem možete iskoristiti naprednu komponentu motora koja je podložna ekstremnim temperaturama, mehaničkim naprezanjima i visokom pritisku. U odnosu na dizel motore bez turbo punjača, moderni motori sa Mercedes-Benz turbo punjačem u potpunosti iskorištavaju energiju izudvnih gasova i time troše manje goriva. Možete voziti štedljivije od ovoga?

Rado ćemo Vam pružiti više informacija o turbo punjačima u našoj ponudi obnovljenih dijelova i dati Vam individualnu ponudu.