Mercedes-Benz

Nova T-Klasa dostupna u prodajnom salonu STARline

Vrhunski mali kombi za aktivan životni stil.

STARline Sarajevo  ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH obogatio je ponudu vozila sa novom T-Klasom prvim premium kombijem iz porodice Mercedes-Benz-a. Svi zainteresirani imaju mogućnost da se upoznaju sa T- Klasom, dobiju ponudu ili zaključe kupovinu vozila, kao i mogućnost testiranja modela uz prethodnu najavu prodajnom osoblju.

T- Klasa unosi udobnost u segmentu privatnih malih kombi vozila, a istodobno nudi put ulaska u svijet marke sa zvijezdom svima onima koji trebaju puno prostora. Ovaj potpuno novi model kombinira multifunkcionalnost i ogromnu količinu prostora s vrhunskom razinom opreme bilo da se radi o standardnom MBUX infotainment sustavu i električnoj parkirnoj kočnici, opcijskim 17-colnim naplatcima od lake legure, KEYLESS-GO ili ambijentalnoj rasvjeti, ili čak ARTICO presvlake sjedala od umjetne kože/MICROCUT, nova T-Klasa može se pohvaliti raznolikim rasponom opreme u svom segmentu.

Jedno dijete, dvoje djece ili čak više? Pas ili neki drugi ljubimac? Kada život postane veći, nova T-Klasa je spremna i čeka. T-Klasa nudi prostor za cijelu porodicu- s do tri djedala na zadnjem sjedištu, kao i prostor za kućne ljubimce. Ona je idealan partner i za ljubitelje slobodnog vremena i sporta zbog velikog utovoarnog prostora.

Daljnje prednosti T-Klase čine klizna vrata koja se širom otvaraju na obje strane vozila koja omogućuju udoban pristup stražnjem putničkom prostoru. To omogućuje djeci da brzo i sigurno uđu i izađu iz vozila u uskim ulicama i parking mjestima. Nadalje, tu je niski prag za utovar od samo 561 mm koji olakšava utovar teških predmeta.

“Segment porodičnih kombi vozila posebno u postpandemijskom periodu doživio je značajan rast. Nezavisnost i praktičnost koju ovaj tip vozila nudi sada ima i svoju luksuznu izvedbu. Manji porodični kombi upravo je namijenjen onima koji žele da jednim vozilom zadrže funkcionalnost porodičnog vozila ne gubeći mogućnosti obavljanja poslovnih potreba. Vjerujemo da će nova T-Klasa biti prvi izbor BiH kupaca u ovom segmentu vozila”: istakao je Damir Alispahić, izvršni direktor kompanije STARline Sarajevo.

Dostupne su dvije linije opreme "Style" i "Progressive" koje dodatno poboljšavaju privlačnost visokog kvaliteta.

Style linija opreme se fokusira na prefinjen stil sa dinamičnim detaljima dok progressive linija opreme stavlja još veći naglasak na eleganciju i luksuznu opremu.

Cijena je već od 55.000 KM bez PDV-a.