Mercedes-Benz

Proljetna servisna akcija

Kontrola i dezinfekcija klima uređaja sa zamjenom filtera klime i kabine.

Održavanje klima uređaja kao standarda je dobro.

Zašto zračna provjera ima smisla?

Ustajala kondenzacija i nastale bakterije, klice, mirisi, ali i pelud filtriran iz zraka - jednom riječju, SVE što ne pripada u klimatizacijski sustav eliminira se u našem premium čišćenju klima uređaja. U vrijeme visokog finog onečišćenja prašinom i broja peludi, preporučujemo vrhunsko čišćenje klima uređaja posebno za alergičare, malu djecu, starije osobe i osobe s respiratornim bolestima. To treba raditi redovito.

Nakon čišćenja klima uređaja kompanije STARline, ponovno ćete uživati u vožnji punim plućima!

Nemoj više čekati.

Zakazivanje servisa putničkih vozila

Polja označena sa * su obavezna.


Podaci vašeg vozila

*
*
*
*
*
*


Vaši podaci za kontakt

*
*
*
*
*


Izjava o saglasnosti da vas kontaktiramo radi informacija o oglašavanju

Slažem se da STARline obrađuje moje osobne podatke (kao što su adresa, telefonski broj, e-mail adresa) uz pomoć automatizacije i koristi ih u svrhu savjetovanja, oglašavanja i informiranja o novim ponudama za proizvode, usluge i slične aktivnosti.

   
{"id":"e3ca3b15_40f4_47d8_96c1_734cd59ad4c1","path":"/content/star-import/retail-bosnia-and-herzegovina/starline/bs/desktop/passenger-cars/aktuelne-akcije/servisne-akcije/proljetna-servisna-akcija/jcr:content/par/formview","messagingModule":"dcsv2","success":"Poruka je uspešno poslata.","error":"Neuspešno slanje poruke.","closeButtonLabel":"Zatvori","successHeadline":"Uspješno","errorHeadline":"Greška"}