Mercedes-Benz

Nova C-Klasa

Finansiramo Vaše snove.


Nova Mercedes-Benz C-Klasa dostupna uz fiksnu kamatnu stopu od 3,99% samo u STARline Sarajevu

U saradnji sa finansijskim partnerima kreirali smo specijalnu akciju za Mercedes-BenzC-Klasu – simbol luksuza koja nikada ne izlazi iz mode.
Kupci će biti u prilici doći do nove C-Klase uz do sada neponovljivu FIKSNU kamatnustopu od 3,99%.

Kupci su oduvijek znali prepoznati pametnu investiciju u Mercedes-Benz vozilima. Krozusluge kupovine automobila našim kupcima uvijek nudimo dodatnu vrijednost i cilj ovekampanje je da našim kupcima ponudimo što ekonomičniju kupovinu automobila kojaspaja posao, užitak i nevjerovatnu cijenu.

Predmet leasinga:

Mercedes-Benz C 220 d Matic

Mjesečna rata već od 2.899,99 KM

Primjer finansiranja vozila sa NKS 3,99, bruto cijene vozila 127.567,00 KM sa PDV-om, naperiod od 36 mjeseci, sa 9,89% učešća, 0,75% troškova obrade, te EKS koji iznosi 5,80%.sa PDV-om. NKS je FIKSNA za sve vrijeme trajanja ugovora. U ponudu nisu  uključenitroškovi kasko osiguranja, troškovi AO i registracije.

Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Posjetite STARline prodajni salon, informirajte se i odaberite svoju ikonu luksuza.

Popunite kontakt formu:

*
*
*
   
{"id":"2eee1f23_f291_41c0_9c11_658d9c05583e","path":"/content/star-import/retail-bosnia-and-herzegovina/starline/bs/desktop/passenger-cars/aktuelne-akcije/prodajne-akcije/nova-c-klasa/jcr:content/par/formview","messagingModule":"dcsv2","success":"Poruka je uspešno poslata.","error":"Neuspešno slanje poruke.","closeButtonLabel":"Zatvori","successHeadline":"Uspješno","errorHeadline":"Greška"}