Mercedes-Benz

O nama

STARline d.o.o. je ovlašteni trgovac za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa, kao i usluge homologacije za Mercedes-Benz vozila. Kompanija je osnovano 2012 godine, međutim prvi značajan korak u svom poslovanju ostvaruje krajem 2013. godine, kada postaje jedini Direktni ugovorni partner Mercedes-Benz Group AG za Bosnu i Hercegovinu.

U tom periodu pa sve do kraja 2014. godine bilježi veliki rast prihoda, ostvaruje značajne rezultate i nagrade od kojih je najznačajnijija, prvo mjesto u kategoriji ukupno ostvarenog prihoda.

Iste godine iz male kompanije svrstava se u srednja pravna lica, što dodatno govori o uspjesima ostvarenim u 2014. godini.

U 2015. godini, firma ima status Ovlaštenog Mercedes-Benz partnera zajedno sa još četiri partnera u Bosni i Hercegovini.

Za kratko vrijeme zauzeli smo značajan dio tržišta. U proteklom periodu, u namjeru da se pruži što bolja usluga svojim kupcima i vlasnicima Mercedes-Benz vozila, stalno se radilo na edukaciji zaposlenih. Novim načinom prodaje, kontinuiranim promotivnim aktivnostima i uslugama servisiranja, usluga prodaje Mercedes-Benz vozila je unaprijeđena.

U našem prodajno-servisnom centru kupci će dobiti kvalitetnu uslugu, a na zadovoljstvo svih posjetioca izloženi su automobili vrhunskih karakteristika.

Doživite auto show svaki dan u STARline Mercedes Benz centru.

Pogledajte najnovije Mercedes-Benz modele, upoznajte se s Mercedes-Benz markom i njegovom bogatom historijom te uživajte u fascinantnom Mercedes-Benz svijetu.

Provjerite naše atraktivne ponude Mercedes-Benz vozila, dogovorite testnu vožnju i dozvolite da Vam ponudimo sveobuhvatne usluge servisa za Vaš Mercedes.

Starline salon slikano noću